+48 158 321 321

Radio Leliwa

SŁUCHAJ NAS

  • Region
    • Mielec/Kolbuszowa
    • Sandomierz/Staszów /Opatów
    • Stalowa Wola/Nisko
    • Tarnobrzeg
  • Muzyka
  • Audycje
    • Kevin od kuchni, prosto z Mielca
    • Pod żaglami Leliwy
    • Niedzielne pozdrowienia
  • Reklama
  • Gość radia
  • Zapowiedzi
  • Giełda pracy
  • O nas
    • Radio Leliwa
    • Kontakt
Brak wyników
Pokaż wszystkie wyniki
Radio Leliwa
  • Region
    • Mielec/Kolbuszowa
    • Sandomierz/Staszów /Opatów
    • Stalowa Wola/Nisko
    • Tarnobrzeg
  • Muzyka
  • Audycje
    • Kevin od kuchni, prosto z Mielca
    • Pod żaglami Leliwy
    • Niedzielne pozdrowienia
  • Reklama
  • Gość radia
  • Zapowiedzi
  • Giełda pracy
  • O nas
    • Radio Leliwa
    • Kontakt
Brak wyników
Pokaż wszystkie wyniki
Radio Leliwa
Brak wyników
Pokaż wszystkie wyniki
Strona Główna Archiwum

Bieliniec: Jak regionalny smakołyk staje się produktem tradycyjnym.

2013-11-21
w Archiwum, Wiadomości
Bieliniec: Jak regionalny smakołyk staje się produktem tradycyjnym.
0
UDOSTĘPNIEŃ
0
OGLĄDANY
Share on FacebookShare on Twitter

Szkolenie poprowadzą specjaliści z Wojewódzkiego Inspektoratu Jakości Handlowej, Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego i departamentu Rolnictwa Urzędu Marszałkowskiego w Rzeszowie. Oczywiście uczestnicy szkolenia będą mogli spróbować, jak smakują potrawy, które mają szansę trafić na listę tradycyjnych. A to dlatego, że koła gospodyń przywiozą ze sobą smakołyki. Początek niedzielnych szkoleń w Wiejskim Domu Kultury w Bielińcu godz. 15.00.
(Marta Górecka)
A o tym co można zarejestrować jako produkt tradycyjny, jak się do tego przygotować oraz jak przeprowadzić rejestrację i jakie korzyści się z tym wiążą będzie się można dowiedzieć w niedzielę

Jak długa to procedura wiedzą o tym m.in. gospodynie z Bielińca, bo Bieliniec może się pochwalić już takim produktem

Gospodynie z powiatu niżańskiego będą się szkolić, jak rejestrować swoje potrawy jako produkt tradycyjny. Współorganizator szkolenia prezes Towarzystwa Przyjaciół Wsi Bieliniec Wacław Piędel przyznaje, że szkolenie jest potrzebne, bo zarejestrowanie regionalnego smakołyku nie jest proste

Poprzednia wiadomość

Mielec: Otrzymali nowy sprzęt i materiały do pracy profilaktycznej.

Następna wiadomość

Marsz mężczyzn w Tarnobrzegu

Następna wiadomość
Sandomierz: Biżuteria. Wspólny punkt widzenia

Sandomierz: Biżuteria. Wspólny punkt widzenia

Słuchaj Nas:

Dębica Mielec Stalowa Wola Tarnobrzeg
89,2 MHz 102,4 MHz 93,5 MHz 104,7 MHz

Dębica - 89,2 MHz

Tarnobrzeg - 104,7 MHz

Stalowa Wola - 93,5 MHz

Mielec - 102,4 MHz

Tarnobrzeg
ul. Wyspiańskiego 12/5
39-400 Tarnobrzeg

Mielec
al. Niepodległości 12
39-300 Mielec

Stalowa Wola
al. Jana Pawła II 25
37-450 Stalowa Wola

Sandomierz
ul. Wojska Polskiego 12
27-600 Sandomierz

© 2025 Wszelkie prawa zastrzeżone. Radio Leliwa

Brak wyników
Pokaż wszystkie wyniki
  • Region
    • Mielec/Dębica/Kolbuszowa
    • Sandomierz/Staszów /Opatów
    • Stalowa Wola/Nisko
    • Tarnobrzeg
  • Muzyka
  • Audycje
    • Kevin od kuchni, prosto z Mielca
    • Pod żaglami Leliwy
    • Niedzielne pozdrowienia
  • Reklama
  • Gość radia
  • Zapowiedzi
  • Giełda pracy
  • O nas
    • Kontakt
    • Radio Leliwa
  • Słuchaj nas

© 2025 Wszelkie prawa zastrzeżone. Radio Leliwa