Kevin od kuchni prosto z Mielca

Kevin Od Kuchni Prosto z Mielca. Za rzadka zupa, zbyt słona jajecznica, zakalec w cieście? Jeśli masz za sobą takie przygody z pichceniem, nic dziwnego, że czujesz się zniechęcony. Ale głowa do góry – każdy nawet najwspanialszy kucharz również kiedyś tak zaczynał. A potem przez swoją doskonałość szokował swoimi kulinarnymi przepisami. O potrawach, przepisach i słodkości, o tym czego użyć w przygotowaniu potraw i nie tylko, podpowiada najgorętszy strażak – kucharz, Kevin Aiston, który do pomocy ma swojego kuchcika Tomasza.

“Kevin od kuchni” na radiowym FB

Zupa gołąbkowa

Oszukane gołąbki

Chłopski garnek

Jajka marynowane

Surówka Colesław

Pierogi z kapustą i grzybami

Chłodnik z arbuza

Chłodnik marchwiowy z kokosem i chabrami

Gazpachio

Chłodnik z botwinki

Gołąbki w sosie pomidorowym

Placki ziemniaczane ze śmietanką

Pierogi z serem, kaszą gryczaną i miętą

Placki z gotowanych ziemniaków z zielonym groszkiem

Gołąbki w sosie musztardowym

 

Bigos rybny

Jaką mąkę wybrać?

Pierogi leniwe

Zapiekanka

Sałatka rzymska z warzywami i jajkiem

 

Kluski ziemniaczane

 

Zupa pomidorowa

 

Pieczony pstrąg z cytrusami

 

Zupa kartoflanka

 

Masło klarowane

 

Makaron w sosie pomidorowym z indykiem

 

Rosół z ryżem

 

Pizza

 

Lasagne

 

Sałatka grecka.

 

Parzybroda.

 

Spaghetti Carbonara.

 

Sałatka makaronowa z kurczakiem.

 

Zakwas buraczany.

 

Kładzionki.

 

Sałatka czosnkowa z kurczakiem i brokułami.

 

Kotlet.

 

Śniadanie po angielsku.

 

Hopcie lasowiackie.

 

Domowe cebularze.

 

Pudding.

 

Zupa chlebowa.

 

Ropucha w dziurze, czyli Toad in the hole!

 

Gulasz irlandzki.

 

Sałatki.

 

Jajka szkockie.

 

Grilowany ananas z sosem miodowo-cynamonowym.

 

Grilowany arbuz.

 

Placki ziemniaczane.

 

Rosół.

 

Kiszone rzodkiewki.

 

Chłodnik.

 

Młoda zasmażana kapusta.

 

Gołąbki.

 

Bigos.

 

Pieczona kiełbasa z kiszoną kapustą.

 

Kurczak curry z ryżem.

 

Gulasz po węgiersku.

 

Sałatka z szynką i żółtym serem.

 

Fasolka po bretońsku.

 

Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym.

 

Zapiekanka.

 

Krupnik.

 

Naleśniki po włosku.

 

Pieczona wołowina.

 

Kotlety pożarskie.

 

Pieczone pierogi.

 

Jabłka w karmelu.